پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

پزشکان بدون مرز: نوار غزه دیگر نظام بهداشت و درمان ندارد

سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد در اثر جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه عملا دیگر هیچ نظام بهداشت و درمان فعالی در این باریکه وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان پزشکان بدون مرز که مقر آن در فرانسه است هشدار داد در نتیجه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه بیمارستان‌های این منطقه ارائه خدمات پزشکی را متوقف کرده‌اند و در این باریکه عملا دیگر نظام بهداشت و درمان فعالی وجود ندارد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» گیومت توماس، هماهنگ کننده پزشکی سازمان پزشکان بدون مرز در حوزه فلسطین گفت: «جان مردم غزه در خطر است چون این منطقه فاقد مراقبت‌های پزشکی است. همچنان که بیمارستان‌های ناصر و اروپایی غزه تقریبا غیر قابل دسترسی شده‌اند در این باریکه دیگر هیچ نظام بهداشت و درمانی وجود ندارد.»

 

جدیدترین اطلاعات ارائه شده حاکی از آن هستند که در حال حاضر بین 300 تا 350 بیمار با جراحات مربوط به جنگ در بیمارستان ناصر وجود دارند و خارج کردن آنها به دلیل شرایط خطرناک و فقدان آمبولانس غیرممکن است.

 

سازمان پزشکان بدون مرز در بیانیه خود نوشت اکثر کارمندان بیمارستان ناصر و همچنین هزاران آواره‌ای که به آنجا پناه برده بودند در روزهای منتهی به دستور نیروهای اسرائیلی برای ترک مناطق اطراف از آنجا فرار کردند.

 

سازمان پزشکان بدون مرز تصریح کرد: «در میان درگیری و بمباران سنگین مداوم در خان یونس، جنوب غزه، خدمات پزشکی حیاتی در بیمارستان ناصر که هم اکنون بزرگترین تاسیسات پزشکی فعال در این باریکه است فروپاشیده‌اند. سازمان پزشکان بدون مرز از به وجود آمدن یک چنین وضعیتی که در زمان موج بزرگ مجروحان جنگی، هیچ گزینه‌ای برای درمان مردم باقی نمانده اظهار تاسف می کند.»

 

سازمان جهانی بهداشت روز جمعه اعلام کرد از زمان اجرای عملیات هفتم اکتبر طوفان الاقصی رزمندگان مقاومت علیه دشمن صهیونیستی تا کنون بیش از 676 حمله به تاسیسات پزشکی در غزه و کرانه باختری که به شهادت 623 نفر و جراحت 837 تن منجر شد گزارش شده است.

 

سازمان جهانی بهداشت تهمت‌های رژیم صهیونیستی علیه این نهاد بین‌المللی در خصوص تبانی با حماس در جریان جنگ غزه را رد کرد.«تدروس آدهانوم» رئیس این نهاد بین‌المللی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس گفت: «چنین ادعاهای نادرستی مضر بوده و می‌تواند کارمندان ما را که جان خود را برای خدمت به افراد آسیب پذیر به خطر می‌اندازند تهدید کند».

 

آدهانوم اضافه کرد: «این سازمان به عنوان نهادی وابسته به سازمان ملل بی‌طرف بوده و در راستای سلامت و رفاه همگان فعالیت می‌کند».این سخنان آدهانوم در واکنش به اظهارات اخیر «ایلون شاهار» نماینده رژیم صهیونیستی در نهادهای بین‌المللی در ژنو مطرح می‌شود.

 

شاهار روز پنجشنبه در نشست شورای اجرایی سازمان جهانی بهداشت ادعا کرده بود که جنبش حماس در چارچوبی متعمدانه تمام مناطق غیرنظامی نوار غزه را به مناطق نظامی تبدیل کرده و سازمان جهانی بهداشت این موضوع را نادیده گرفته است که این را بی کفایتی نمی‌توان نامید بلکه تبانی می‌توان نام گذاشت.

 

وزارت بهداشت غزه، بعدازظهر روز شنبه از افزایش شمار شهدای فلسطینی خبر داد.وزارت بهداشت غزه اعلام کرد شمار شهدای فلسطینی به ۲۶ هزار و ۲۵۷ نفر رسیده و تعداد مجروحان به ۶۴ هزار و ۷۹۷ نفر افزایش یافته است./ فارس

ارسال نظر